RTGMnrkTLVi har tagit kontakt med Svensk Infrastruktur för eventuellt samarbete med fiberinstallation nu när Telia har hoppat av. Vi tyckte det vore en bra idé eftersom många i vårt område var intresserade. Problemet är att vi behöver ca 110 fastigheter för att gå det ska gå igenom. Vi är troligen idag ca 85 som anmält oss till Telia. Att räkna skyltar funkar ej längre då vissa tagitbort sina skyltat och de som skrev på i sista minuten fick aldrig några.

Vi behöver nu ta reda på exakt hur många som är intresserade för att Svensk Infrastruktur skall kunna gå vidare med ett förslag. Om vi är tillräckligt många kanske vi trots allt får fiber här ute. Sprid detta till dina grannar.

UPPDATERING: Svensk infrastruktur kommer de närmaste dagarna gör ett utskick till samtliga fastighetsägare i vårt område (Barnviksnäs/Tranarö). Vi har 248 fastigheter och för att svensk infrasruktur ska göra detta krävs ca 110 fastigheter. Telia fick ihop ca 95 så vi hoppas kunna komma i mål då företaget är något billigare (16,900 ink rotavdrag).
Det är bråttom för fastighetsägarna att ta ställning då detta erbjudande avslutas vid årsskiftet. Fastighetsägarna uppmanas att noggrant läsa igenom informationen och ta ställning.
Frågor kan ställas per telefon eller e-post till företaget. Adress framgår av det kommande utskicket.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Få nyheterna från styrelsen och föreningen direkt i din e-post!

Du har nu anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Share This